Количка 0
0,00 лв.

Това се случи на Майорка

От: Ема Страуб

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КРГ509
18,00 лв.

Семейство Пост и техни приятели наемат красива лятна вила на остров Майорка, но на прага на мечтаната ваканция никой не подозира, че животът му скоро ще се преобърне.

 

Семейство Пост и техни приятели наемат красива лятна вила на остров Майорка, но на прага на мечтаната ваканция никой не подозира, че животът му скоро ще се преобърне.

След трийсет и пет години заедно Франи и Джим изглеждат като двойка за пример, ала под повърхността на съвършената фасада пукнатините заплашват да разрушат брака им. Синът им Боби е преуспяващ агент на недвижими имоти и е щастлив с приятелката си Кармен… или поне доколкото близките му знаят. Чарлз и Лорънс са неразделни, но дали в отношенията им не липсва нещо съществено? Разбитото сърце на осемнайсетгодишната Силвия пък скоро ще бъде завладяно от местния красавец. Присъстващи до един са толкова различни и несъвместими, че почивката в никакъв случай няма да е скучна.

За някои пътешествия е нужно да изминеш стотици километри, а за други – просто да погледнеш в себе си. И понякога, само понякога трябва да избягаш от дома, за да се откриеш. Точно това се случва на Майорка.

***

„Съвършеното лятно четиво!“

- „Ей Ви Клъб“

„Остроумен и мъдър, този роман е глътка свеж въздух! Из страниците му ви заливат вълни от емоции, след които ще се усмихвате с дни.“

Мария Семпъл, авторка на „Къде си, Бернадет“

Повече информация
ISBN 9786197625509
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Брой страници 336
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Това се случи на Майорка
Вашият рейтинг