Количка

Тост за непознатата Белгия

От: Алек Льо Сюр

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕРА793
17,00 лв.
Аферата на един чужденец с бирената столица на света


Алек никога не е стъпвал в Белгия. И дори не е допускал, че ще се озове пред олтара на малка църква във Фландрия, рецитирайки сватбени обети на фламандски. И това е само началото на една дълга и интересна връзка с бирената столица на света.

Алек е амбициран да изследва всеобщото мнение за Белгия – наистина ли страната е толкова скучна, колкото твърдят хората? Докато се потапя в белгийската култура и пие местна бира, той открива много противоречия по пътя си. От звезди "Мишлен" и преработена храна до места, където монаси траписти правят най-добрата бира в света, а зрели мъже участват в необичайни състезания по стрелба с лък и надпяване с петли (не задължително едновременно).

Тези пъстри и ексцентрични нюанси превръщат Белгия в уникална и пленителна страна. А Алек представя непретенциозната малка държава по един неповторим и забавен начин.

Алек Льо Сюр има обещаваща кариера в Лондон, Париж и Сен Тропе, докато не решава да замине за Тибет, където прекарва пет години и пише първата си книга. Там се запознава с бъдещата си съпруга и заминава за родната и? Белгия, където създава "Тост за непознатата Белгия".


Повече информация
ISBN 9789543895793
Тегло 0.2500
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Размери 14х22
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тост за непознатата Белгия
Вашият рейтинг