Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка по Човекът и природата за 3. клас (Булвест 2000)

От: Максим Максимов, Десислава Миленкова

Учебната тетрадка е разработена съобразно новата учебна програма по човекът и природата за трети клас. В нея савключени задачи за начален и годишен преговор, както и тестови задачи за проверка на входното равнище на постиженията на учениците. Към всеки урок за нови знания в учебника на един разтвор са разработени разнообразни – качествени и експериментални задачи, занимателни задачи с елемент на игра: решаване на кръстословица, отгатване на загадки, преминаване през лабиринт и др. Отделни задачи съдържат в подходяща форма допълнителен учебен материал. Предложени са тестове към всяка част.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

Учебната тетрадка е разработена съобразно новата учебна програма по човекът и природата за трети клас. В нея савключени задачи за начален и годишен преговор, както и тестови задачи за проверка на входното равнище на постиженията на учениците.

Към всеки урок за нови знания в учебника на един разтвор са разработени разнообразни – качествени и експериментални задачи, занимателни задачи с елемент на игра: решаване на кръстословица, отгатване на загадки, преминаване през лабиринт и др. Отделни задачи съдържат в подходяща форма допълнителен учебен материал. Предложени са тестове към всяка част.

Учебната тетрадка може успешно да се използва както в училище в часовете за нови знания, за упражнение и за обобщение, така и вкъщи – за самоподготовка, за изпълнение на домашна работа и за самооценяване.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789541811993
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 48
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка по Човекът и природата за 3. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг