Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка №3 по Математика за 2. клас (Булвест 2000)

От: Мариана Богданова, Мария Темникова, Виолина Иванова

Задачите в тетрадките са подбрани и подредени така, че да поддържат и задълбочават интереса към изучаваното математическо съдържание и да подпомагат придобиване и развиване на умения за самостоятелен учебен труд. В тетрадките е отделено специално място за работата с текстовите задачи, които представят интересна и занимателна информация. При решаването им се използват различни спомагателни модели – графични и таблични. Към уроците за проверка на знанията и уменията са разработени и примерни съмостоятелни работи в два варианта. Така е осигурена възможност за ритмичен контрол и възможност за извършване на навременна корекционна работа, конкретно свързана с преодоляване на установените пропуски.

Задачите и в трите тетрадки следват логическата постройка на учебника. Чрез тях е осигурена реална възможност за затвърдяване и задълбочаване на придобитите от учениците знания, умения, компетентности.

Задачите са подбрани и подредени така, че да поддържат и задълбочават интереса към изучаваното математическо съдържание и да подпомагат придобиване и развиване на умения за самостоятелен учебен труд. В тетрадките е отделено специално място за работата с текстовите задачи, които представят интересна и занимателна информация. При решаването им се използват различни спомагателни модели – графични и таблични. Към уроците за проверка на знанията и уменията са разработени и примерни съмостоятелни работи в два варианта. Така е осигурена възможност за ритмичен контрол и възможност за извършване на навременна корекционна работа, конкретно свързана с преодоляване на установените пропуски.

Изданието е актуално за новата учебна програма 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789541811276
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 48
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка №3 по Математика за 2. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг