Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка № 1 по математика за 7. клас (Просвета Плюс)

От: Юлия Нинова, Снежинка Матакиева, Тинка Бонина-Христова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППТ7234211
5,90 лв.

Тетрадка №1 е първата от двете учебни тетрадки, част от учебния комплект за обучение по математика за 7. клас на издателство „Просвета Плюс“.

Тя е преработена съгласно очакваните резултати от обучението, заложени като компетентности в новата учебна програма по математика, която влиза в сила от учебната 2023/2024 година.

Номерата на уроците са в съответствие с тези на учебника. Включените задачи са разнообразни по съдържание и формат и са съобразени с възрастовите особености на учениците, като са разработени..

Тетрадка №1 е първата от двете учебни тетрадки, част от учебния комплект за обучение по математика за 7. клас на издателство „Просвета Плюс“. Тя е преработена съгласно очакваните резултати от обучението, заложени като компетентности в новата учебна програма по математика, която влиза в сила от учебната 2023/2024 година.

Номерата на уроците са в съответствие с тези на учебника. Включените задачи са разнообразни по съдържание и формат и са съобразени с възрастовите особености на учениците, като са разработени на разбираем и достъпен език и са предназначени да подпомогнат обучението и самоподготовката на учениците. Предвидено е достатъчно място за решаването на алгебрични и геометрични задачи, както и за чертежи, схеми и диаграми. Практическите задачи демонстрират приложимостта на новия учебен материал и мотивират необходимостта от неговото изучаване.

Тетрадката обхваща начален преговор от 6. клас и учебно съдържание по математика за 7. клас по темите „Цели изрази“, „Уравнения“ и „Основни геометрични фигури“. В края на всяка тема са предложени тестови задачи в два варианта, по формата на Националното външно оценяване по математика в края на 7. клас, които включват: задачи с избираем отговор, задачи, на които ученикът трябва да напише само правилния отговор, и такива, за които трябва да се напише решението. Тези задачи са подходящи за самоподготовка и самооценка. В тетрадката са предложени и варианти на контролни работи.

Повече информация
ISBN 9786192223762
Тегло 0.150000
Цветност черно/бяла
Издател Просвета Плюс
Корица мека
Размери 21x28
Брой страници 36
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка № 1 по математика за 7. клас (Просвета Плюс)
Вашият рейтинг