Количка 0
0,00 лв.

Тестове по математика за 5.кл. Ранна подготовка за национално външно оценяване (Просвета)

От: Веселина Вълканова, Пепа Базитова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП5173
Раздел: 5-ти клас
5,90 лв.

По новата учебна програма.

Раздел: 5-ти клас

Помагалото съдържа 7 теста, разработени в два варианта, които следват отделните теми от новата учебна програма за 5. клас. Задачите във всеки тест са разнообразни по формат и степен на трудност, като обобщават изучения от петокласниците учебен материал.
Тестовете са изградени по аналогия на изпитните задачи, които се дават на националното външно оценяване след 7. клас. Всеки тест съдържа 24 задачи, разпределени в два модула. Задачите с избираем отговор от 1. до 16. може да се използват за работа по групи за писмено изпитване в часовете за задължителна подготовка. Вторият модул на всеки тест е подходящ за самостоятелна работа в избираемите учебни часове по математика.
Верните отговори и критерии за оценяване в края на помагалото дават възможност на учениците не само да направят самооценка на придобитите от тях знания и умения, но и за отстраняване на техните пропуски в знанията.
В помагалото за всеки тест е предложен лист за отговорите, което ще допринесе за изграждане на навици и умения за работа с тест. Ранната подготовка за националното външно оценяване е гаранция за успех.

Раздел: 5-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540132723
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 44
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по математика за 5.кл. Ранна подготовка за национално външно оценяване (Просвета)
Вашият рейтинг