Количка 0
0,00 лв.

Тервел. Роденият да побеждава

От: Димитър Петров

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
БИ628
19,00 лв.
​С книгата-игра „Тервел. Роденият да побеждава“ читателят ще се потопи в отминала епоха, изпълнена с предизвикателства и опасности, но и с героизъм и велики дела.
С настоящата книга-игра читателят ще се потопи в отминала епоха, изпълнена с предизвикателства и опасности, но и с героизъм и велики дела. Едновременно с това ще се забавлява, влизайки в обувките на един от най-значимите български владетели.

701 година. Аспарух – владетелят, дарил българите с новия им дом край река Дунав, е в заника на своя живот. Да се опази неговото наследство, е бреме, което вече лежи върху плещите на сина му. Ще се справи ли Тервел с изпитанията, които го очакват?

Стари вражди и неочаквани обрати ще изпитат мъдростта и издръжливостта на новия владетел, а от решенията ти ще зависи дали България ще устои на натиска на хазари, ромеи и авари, или краят на рода Дуло ще настъпи със смъртта на великия ти предшественик.

Води сражения със съседите си в прослава на българското оръжие или използвай силата на дипломацията , за да си подсигуриш тяхната лоялност. Гради основите на държавността и разширявай граници. Подготви армията си за бран срещу могъщ противник, воден от древно пророчество. Съдбата на България – и може би дори на цяла Европа – ще бъде в твоите ръце!
Повече информация
ISBN 9786197496628
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Българска история
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 448
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тервел. Роденият да побеждава
Вашият рейтинг