Количка
Вход

Тайната война на КГБ и ЦРУ

От: Борис Шнайдер

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ПРТД08
15,99 лв.

Шестима от най-добрите представители на руското разузнаване в продължение на много години изпълнявали отговорни задачи далеч зад пределите на страната си и направили за нея повече, отколкото многочислените ѝ въоръжени сили. 

Шестима от най-добрите представители на руското разузнаване в продължение на много години изпълнявали отговорни задачи далеч зад пределите на страната си и направили за нея повече, отколкото многочислените ѝ въоръжени сили. В книгата са представени кратките им биографии, описани са най-ярките епизоди от вълнуващия им, изпълнен с опасности живот. Авторът Борис Шнайдер разказва: „За разузнавателната дейност на едни в архивите се пазят цели томове. Биографиите на други се налагаше да съставям от съвсем откъслечни сведения, които се съдържат в спомените на техни съвременници. Но всички те несъмнено могат да се причислят към личностите с историческо значение…“

Книгата се основава на разсекретени архивни материали на Службата за външно разузнаване на Русия, от които не толкова отдавна беше снет грифът за секретност.

Повече информация
ISBN 9786191531905
Цветност черно/бяла
Издател Паритет
Корица мека
Брой страници 224
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тайната война на КГБ и ЦРУ
Вашият рейтинг