Количка 0
0,00 лв.

Търси се: Истината за рака

От: Давид Хаят

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИЗ5138
12,00 лв.

"Тук представям друга гледна точка, друга истина – моята.
Целта ми е да ви помогна да разберете по-добре рака, за да ви предпазя от това заболяване."
проф. Давид Хаят

Проф. Давид Хаят е завеждащ отделение „Медицинска онкология“ в болница „Питие-Салпетриер“ в Париж от 1990 г., професор в университета „Пиер и Мария Кюри“, асоцииран професор в Центъра за лечение на рак „М.Д. Андерсън“ в Хюстън, Тексас, и член на борда на Американското дружество по клинична онкология.

Автор е на няколко бестселъра и основоположник на програма за подкрепа на болните от рак, с цел да се справят по-успешно с болестта.

" През всичките тези години заради статуса ми на университетски професор и началник на едно от най-модерните онкологични отделения аз приемах за свое задължение да твърдя единствено онова, което е научно доказано – т.е. доказано на базата на сериозни изследвания, които са безспорни от методологическа гледна точка и са публикувани само в най-добрите научни списания. Трябваше ми време да приема, че съм по-проницателен за това, което науката не може да докаже категорично.

Тук представям друга гледна точка, друга истина – моята. Целта ми е да ви помогна да разберете по-добре рака, за да ви предпазя от това заболяване."
 -
проф. Давид Хаят

Повече информация
ISBN 9786190105138
Цветност черно/бяла
Издател Изток - Запад
Корица мека
Брой страници 160
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Търси се: Истината за рака
Вашият рейтинг