Количка 0
0,00 лв.

Стани богат 2 - Светът в ръцете ти

От: Теодор Борисов, Елена Чопакова, Мина Киркова, Василена Чонова, Анна Яковлева

Независимо дали сте уверен в знанията си или просто сте положително настроен към любопитните факти, книгата "Стани богат". Светът в ръцете ти е перфектна, както за самостоятелен тест за интелигентност, така и за най-невероятната викторина, която можете да организирате у дома със семейството и приятелите си.

Изданието е създадено от мозъците, които стоят зад класическото шоу и вече нищо не ви спира да пресъздадете "Стани богат" у дома си. И сега пред вас стои само един въпрос - "Готови ли сте..?"

Светът в ръцете ти!

В ръцете си наистина държите света - свят, който популярното телевизионно предаване "Стани богат" ви разказва вече повече от две десетилетия. Втората книга от поредицата ще ви накара да мечтаете веднага да стегнете куфарите си и да развихрите въображението си. Да пътувате във времето и пространството. Да откривате нови светове.

Книгата "Стани богат 2: Светът в ръцете ти" е атлас, пълен с истории. Страниците ѝ ще ви преведат през горещите африкански пустини и пулсиращите джунгли на Южна Америка, ще спрат дъха ви от върха на американските небостъргачи, ще ахнете от контрастите на Азия - от задъханите мегаполиси до величествените осемхилядници, ще обикнете добрата става Европа с нейната древна и необятна култура, а накрая ще се усмихнете замечтано, четейки страниците, посветени на малката, но прекрасна Австралия и пръснатите като мъниста около нея екзотични острови на Океания.

Големите пътешествия винаги започват с една малка мечта - затова ви желаем приятно пътуване в света на знанието. В ръцете ви е "билетът" за околосветско пътешествие, написан с много любов и отдаденост от екипа на "Стани богат".

Bon Voyage!

Повече информация
ISBN 9786197430806
Тегло 0.888000
Цветност цветна
Издател A T Publishing
Корица твърда
Размери 22x25
Брой страници 416
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Стани богат 2 - Светът в ръцете ти
Вашият рейтинг