Количка 0
0,00 лв.

Срещата

От: Никол Сноу

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА605
19,99 лв.

Как бихте реагирали, ако се събудите в хотелската си стая, а огромен непознат мъж се къпе в банята? Да, наистина няма нищо малко у Брок Уинтроп...

Как бихте реагирали, ако се събудите в хотелската си стая, а огромен непознат мъж се къпе в банята? Да, наистина няма нищо малко у Брок Уинтроп...

Кашата е забъркана и дори не е по моя вина, но най-намръщеният мъж, когото съм срещала, решава да вземе нещата в свои ръце и се озоваваме на нещо като среща.

О, историята става още по-пикантна и нещата между нас се разгорещяват толкова, че месеци по-късно все още си мисля за мега горещите му целувки под звездите.

А съдбата нанася поредния си удар! Не мислех, че ще го видя отново. Не и на новата ми отвратителна работа, от която отчаяно се нуждая. Но тогава се сблъсквам с него – буквално – и разбирам, че той е капризният милиардер и изпълнителен директор на компанията...

Направо изперквам, а той не спира да ми хвърля буреносни погледи. Можеш да режеш напрежението с нож... Опитвам просто да си върша работата без да обръщам внимание на дръпнатото му държание, ала напразно.

Но какво е по-зле от една объркваща среща с влудяващия те шеф? Още една такава среща... Е, някой трябва да научи господин Намръщен да се усмихва!

***

Никол Сноу е автор на бестселъри в класациите на Wall Street Journal и USA Today. Продадени са над милион копия от нейните романи. Известна е на българските читатели с „Предложението“ и „Предизвиквам те“.

Повече информация
ISBN 9789543897605
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 464
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Срещата
Вашият рейтинг