Количка 0
0,00 лв.

Среднощните зверчета - книга 2 (Мрачните красавици)

От: Меган Шепърд

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМК02
14,90 лв.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. 

Победи огъня. Привлечи съюзници. Възпламени силата в себе си.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. Те останаха приковани в своята животинска форма, пленени от Принц Ренар.

Сега Анук е принудена да сключи политически брак с нейния заклет враг и да премине смъртоносно огнено изпитание, за да се превърне във вещица. Но скоро Анук осъзнава, че не само зверчетата са в опасност. Най-жестокият вещерски орден е отприщил Черната смърт в Лондон, а От може би няма да е достатъчно силен, за да ги победи.

Съдбата на двата свята виси на косъм. Анук трябва да отключи силата си и да привлече нови съюзници, за да предотврати трагедията. Цената на властта винаги е била висока, сега тя ще струва всичко.

Повече информация
ISBN 9789542723639
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 432
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Среднощните зверчета - книга 2 (Мрачните красавици)
Вашият рейтинг