Количка 0
0,00 лв.

Специален агент

От: Нелсън Демил, Алекс Демил

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ728
19,99 лв.

В този извънредно увлекателен нов трилър на Нелсън Демил и Алекс Демил специалните агенти Броуди и Тейлър са по следите на хладнокръвен убиец, чиято мишена е техен колега.

Специален агент Хари Ванс, опитен агент по контратероризъм, е убит в един градски парк в Берлин в сърцето на арабската бежанска общност. Властите подозират, че това е акт на ислямски тероризъм, но Броуди и Тейлър скоро започват да мислят, че в този случай има нещо повече. Причината за присъствието на Ванс в Берлин е неизвестна и докато се мъчат да открият какво е правил през последните дни преди смъртта си, Броуди и Тейлър затъват в множеството конфликти и противоречия на съвременна Германия - кризата с арабските бежанци, мрачното наследство от Студената война и тайната полиция на Щази, както и заплахата от надигащото се неонацистко движение.

Накрая Броуди и Тейлър осъзнават, че убийството на Хари Ванс е само прелюдия към далеч по-зловещи събития - освен ако те не успеят да разплетат загадката навреме, за да ги предотвратят.

Повече информация
ISBN 9786190302728
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х21
Брой страници 544
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Специален агент
Вашият рейтинг