Количка 0
0,00 лв.

Соцът - битие и бреме. Истории от 60-те и 70-те

От: Борислав Ждребев

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПК706
29,00 лв.

Драги читателю, тази книга не е присъда, назидание или отмъщение. В нея съм събрал мои публикации във Фейсбук, в които се опитвах да създам реалистична картина на събитията, белязали съдбата на няколко поколения. С текстовете си се връщам назад в миналото и показвам фрагменти от онези времена като в своеобразен калейдоскоп, в който и читателят ще се включи със собствените си спомени. Възможно е мнозина да се трогнат, дори да поплачат, когато съдържанието в разказите съвпада с техните лични преживявания. Не ми се ще обаче горчивата утайка, останала в душите ни, да предизвиква гняв към Съдбата. Нека заедно да останем с мъдрост в преценките - това е същинската цел на моята книга.

Драги читателю, тази книга не е присъда, назидание или отмъщение. В нея съм събрал мои публикации във Фейсбук, в които се опитвах да създам реалистична картина на събитията, белязали съдбата на няколко поколения.

С текстовете си се връщам назад в миналото и показвам фрагменти от онези времена като в своеобразен калейдоскоп, в който и читателят ще се включи със собствените си спомени.

Възможно е мнозина да се трогнат, дори да поплачат, когато съдържанието в разказите съвпада с техните лични преживявания.

Не ми се ще обаче горчивата утайка, останала в душите ни, да предизвиква гняв към Съдбата. Нека заедно да останем с мъдрост в преценките - това е същинската цел на моята книга.

Повече информация
ISBN 9786192432706
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Прозорец
Корица мека
Художник Анна Георгиева - Андра
Размери 17x24
Брой страници 328
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Соцът - битие и бреме. Истории от 60-те и 70-те
Вашият рейтинг