Количка 0
0,00 лв.

Сокола

От: Том Егеланд

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРС987
25,00 лв.

Похищение. Възмездие. Справедливост

В центъра на иначе спокойната столица Осло шестима мъже отвличат трамвай със заложници, привличайки за минути вниманието на целия свят. Дали медиите няма да са по-ефективни от органите на реда Журналистката Кристин Бюе и стажантката Линда Микалсен ще впрегнат целия си заряд в търсене на отговори рамо до рамо с полицията.

Какво всъщност стои в основата на отвличането? Религия? Идеология? Пари? Политика? Или нещо, което никой не подозира? Книга за болезнените последствия от наглед невинните действия, за възмездието, за нестихващата болка, преходността и смъртта.

Похищение. Възмездие. Справедливост

В центъра на иначе спокойната столица Осло шестима мъже отвличат трамвай със заложници, привличайки за минути вниманието на целия свят. Дали медиите няма да са по-ефективни от органите на реда Журналистката Кристин Бюе и стажантката Линда Микалсен ще впрегнат целия си заряд в търсене на отговори рамо до рамо с полицията. Какво всъщност стои в основата на отвличането? Религия? Идеология? Пари? Политика? Или нещо, което никой не подозира? Книга за болезнените последствия от наглед невинните действия, за възмездието, за нестихващата болка, преходността и смъртта.

Но и книга за малките ежедневни прояви на геройство, за смелостта, амбицията и съпричастността, за безусловната чиста любов, за семейството, справедливостта и стремежа към намиране на вътрешен покой. Какво общо обаче имат заложниците и ще успеят ли отново да се приберат по домовете си? Проследяваме действието минута по минута, а напрежението се увеличава с всяка страница. Вероятно вече сте чели книга на Том Егеланд и знаете: това не е поредният трилър, а нещо много повече...

***

"Един от най-добрите норвежки криминални романи."
- Fredrik Wandrup, Dagbladet

Повече информация
ISBN 9786191612987
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Персей
Корица мека
Художник Стефан Тотев
Размери 13x20
Преводач Кристина Златкова
Брой страници 448
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сокола
Вашият рейтинг