Количка 0
0,00 лв.

Снежната сестра

От: Мая Люнде

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
НК967
34,00 лв.

Бъдни вечер наближава. За Юлиан това е най-хубавият ден в годината. Това е и денят, в който ще навърши единайсет години.

Наближава Бъдни вечер, когато е рожденият ден на Юлиан. Това е и денят, в който ще навърши единайсет години. Обикновено е изпълнен с фантастичния аромат на джинджифилови бисквитки и мандарини, звука на пукащ огън, украсеното коледно дърво и трептящата свещ. Всички неща, които съставят Коледа. Но тази година нищо не е както обикновено. Семейството скърби за смъртта на голямата му сестра, Юни, а Юлиан изпитва само едно чувство: Коледа се отменя. Тъкмо тогава среща щастливата и обичаща не по-малко Коледа Хедвиг и започва да вярва, че може би ще има празник, в края на краищата. Хедвиг има зелени очи, говори по-бързо от вятъра и обича Коледа. Но тя има и голяма тайна. Нещо странно витае в къщата на Хедвиг и кой е старецът, който дебне наоколо?

Искряща и тъжна, изпълнена с мистерия, сняг и изненади – тази разкошна пълноцветна илюстрирана книга е с предназначението да бъде фамилен фаворит в библиотеката на читатели от всички възрасти. Красиво илюстрирана от Лиса Айсату.

"Невероятно красива и трогателна история"

- Херборг Крокевик

Повече информация
ISBN 9789543304967
Цветност цветна
Издател Унискорп
Корица твърда
Брой страници 192
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Снежната сестра
Вашият рейтинг