Количка 0
0,00 лв.

Смисълът в живота

От: Мартин Ралчевски

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕДВ03
15,00 лв.

По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! 

По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! Но не само, защото е значим и смислен. А заради едно обикновено, човешко и най-истинско нещо, което се нарича вяра и родова памет! И което заслужава да живее!  

- Атанас Филков

Съкрушен от загубата на своята любима, Николай е изправен пред въпросът за смисъла. Той предприема необичайно пътешествие в южните Родопи, надявайки се по този начин да намери себе си. Животът обаче му поднася неочакван обрат. Неговата съдба е да пробуди и спаси цял един народ!     Книга лекарство! Бърка ти в душата и я преобръща, оставяйки малко драскотини и много любов. Такава чиста и неподправена любов може да се даде на човек единствено свише. Затова докосне ли те веднъж – отнасяш я със себе си завинаги!

- Ани Костова, БНР “Хоризонт”

***

Книгите на Мартин Ралчевски – Безкрайна нощ (издадена на английски и руски), Горски дух, Полубогиня, 30 паунда (издадена на немски), Измама, Емигрант, Антихрист и Душа, са изпълнени с вяра и житейска философия, разкривайки ни по-висш и недостижим свят. Роден през 1974 г. в София, където завършва Богословския факултет, понастоящем той е един от неколцината наши емигранти, който неуморно се труди, чрез перото си, за съхраняването на българщината и Православието. Женен е и има три деца. В момента работи над следващия си проект – романа „ВЕЧНОСТ“. 

Повече информация
ISBN 9786197186109
Цветност черно/бяла
Издател Еделвайс
Корица мека
Брой страници 296
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Смисълът в живота
Вашият рейтинг