Количка

Смърт под клетва

От: Джак Джордан

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
МНМ5796
25,00 лв.
​​Точно преди една от най-важните операции в кариерата си реномираният хирург Ана Джоунс е изправена пред ужасяваща дилема: да причини смъртта на невинния пациент или повече да не види сина си жив. Разкъсвана между професионалния дълг и майчината любов, Ана е изправена пред непосилен избор. Коя клетва е по-силна? Хипократовата, която я задължава да пази живота на хората, потърсили помощта ѝ? Или кръвната, която свързва майка и дете?
​Точно преди една от най-важните операции в кариерата си реномираният хирург Ана Джоунс е изправена пред ужасяваща дилема: да причини смъртта на невинния пациент или повече да не види сина си жив. Разкъсвана между професионалния дълг и майчината любов, Ана е изправена пред непосилен избор. Коя клетва е по-силна? Хипократовата, която я задължава да пази живота на хората, потърсили помощта ѝ? Или кръвната, която свързва майка и дете?

В търсене на изход от смразяващата ситуация, доктор Джоунс попада в центъра на лабиринт от интриги, страх, корупция и заплахи и не знае на кого може да се довери. Докато трескаво обмисля как да се измъкне, без да извърши немислимото, тя трябва да подреди пъзела на незначителните наглед събития напоследък и да разбере защо ѝ се случва всичко това? И най-вече да открие как да върне детето си, без да изцапа ръцете си с невинна кръв.

- Ще успее ли да спази поне една от клетвите? 
- Ще съзре ли спасителна светлинка в мрака на безизходицата? 
- Или ще изгуби всичко в тази игра на нерви и смърт?

***

"Изключително въздействащ трилър – идеалното психологическо криминале. Нещо ми подсказва, че дълго ще чуваме името на Джак Джордан."
- Кейт Роудс

"Ужасяващ, провокиращ, интригуващ роман. Няма да можете да оставите тази история."
- Ема Къртис

"Заплетен сюжет, който ще ви грабне от първата страница. Препоръчвам горещо смразяващата наслада на този роман."
- Надин Матисън
Повече информация
ISBN 9789545155796
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Millenium
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 348
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Смърт под клетва
Вашият рейтинг