Количка 0
0,00 лв.

Слънцето и Звездата: Една история за Нико ди Анджело

От: Рик Риърдън, Марк Оширо

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ712
19,90 лв.

Когато си син на Хадес, животът ти е пълен с обрати.

Нико ди Анджело е преживял много - от преждевременната смърт на майка си и сестра си, през разкриването му против волята му, до загубата на приятеля си Джейсън по време на изпитанията на Аполон.

Но в живота му има един слънчев лъч - буквално. Гаджето му Уил Солас, син на Аполон. Заедно двамата полубогове могат да преодолеят всяко препятствие и враг.

Поне така беше до този момент...

Когато си син на Хадес, животът ти е пълен с обрати.

Нико ди Анджело е преживял много - от преждевременната смърт на майка си и сестра си, през разкриването му против волята му, до загубата на приятеля си Джейсън по време на изпитанията на Аполон. Но в живота му има един слънчев лъч - буквално. Гаджето му Уил Солас, син на Аполон. Заедно двамата полубогове могат да преодолеят всяко препятствие и враг.

Поне така беше до този момент...

Сега един глас, който идва от Тартара, измъчва и преследва Нико. Той смята, че знае кой стои зад това – титан на име Боб, когото Пърси и Анабел е трябвало да оставят зад себе си при бягството си от царството на Хадес. Сънищата, които Нико сънува, и последното пророчество на Рейчъл Деър доказват, че Боб е в голяма беда.

Нико е решен да тръгне да го търси, независимо дали това се харесва на г-н Д. и Хирон. И, разбира се, Уил настоява да дойде с него. Но възможно ли е същество, създадено от светлина, да оцелее в най-тъмната част на света? Нико ще трябва да се изправи срещу вътрешни и външни демони, докато връзката му с Уил е подложена на изпитание.

Повече информация
ISBN 9789542730712
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 13x20
Преводач Цветелина Тенекеджиева
Брой страници 512
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Слънцето и Звездата: Една история за Нико ди Анджело
Вашият рейтинг