Количка 0
0,00 лв.

Следващата мишена

От: Джефри Арчър

Лондон, 1988 г. 

Цяла Великобритания е влюбена в "принцесата на народа". 

За Скотланд Ярд това означава, че цялото внимание трябва да е насочено върху елитната Служба за охрана на кралското семейство и нейния началник.

Натоварени със задачата да охраняват най-прочутото семейство на света, служителите трябва да са просто най-добрите. Най-малката слабост сред тях може да означава катастрофа.

Лондон, 1988 г. 

Цяла Великобритания е влюбена в "принцесата на народа". 

За Скотланд Ярд това означава, че цялото внимание трябва да е насочено върху елитната Служба за охрана на кралското семейство и нейния началник. Натоварени със задачата да охраняват най-прочутото семейство на света, служителите трябва да са просто най-добрите. Най-малката слабост сред тях може да означава катастрофа.

Главен детектив инспектор Уилям Уоруик и екипът му от Скотланд Ярд са изпратени да разследват Службата за охрана. Непокорният Рос Хоган, доскоро работил под прикритие, е натоварен с много деликатна – и уникална – отговорност. Скоро става ясно, че проблемите в Службата за охрана са само върхът на айсберга. Злонамерена организация е взела на мушка сигурността на страната и на Короната. Единственият въпрос е коя ще бъде следващата мишена... 

***

"Само някой като Джефри Арчър би могъл да напише толкова увлекателна история. Всяка страница е настръхнала от напрежение, а краят ви зашеметява със силата на танков снаряд!"

- Дейвид Балдачи

***

Джефри Хауърд Арчър, роден на 15.04.1940 г., е автор на редица известни романи.

Първият му роман "Нито пени повече, нито пени по-малко" е изключително успешен. Най-продаван обаче е "Каин и Авел", който достига първа позиция в класацията на "Ню Йорк Таймс".

Повече информация
ISBN 9786190301868
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 352
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Следващата мишена
Вашият рейтинг