Количка

Сянката на тъмния кристал

От: Дж. М. Лий

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЛИКР318
16,90 лв.
​Потопете се в удивителната предистория на филмовата класика „Тъмният кристал“ и едноименния сериал на „Нетфликс“! По оригиналната история на магьосникът Джим Хенсън, съживена с фантастичните модерни илюстрации на Брайън Фрауд и Кори Годби.

Ная е дъщеря на модрата на клана Гизнен и като такава е неин дълг да пази доброто име на семейството и хората си. Когато близнакът ѝ Гърджин изчезва и е обвинен в измяна от скексиските властелини, младата гелфлинка е принудена да напусне обичния си дом, за да открие какво се е случило с брат ѝ и да се докаже като достойна наследница. Ная не подозира колко далеч от родния ѝ Мокри мочур ще я отведе мисията ѝ.

Пътешествието ѝ е осеяно със заблуди, изненадващи срещи и неподозирани опасности. Фантастичните създания, с които се сблъсква, са обхванати от злокобен бяс. Душите им са потъмнели от коварна болест, извираща от самото Сърце на Тра – живителната сила, свързваща всички земи и кланове. А най-лошото е, че скексисите, заклели се да го защитават, може и да не са мъдрите бранители, за които се представят.

Поредицата съчетава творческата визия на новатора Джим Хенсън с фантастичните модерни илюстрации на Брайън Фрауд и Кори Годби.
Повече информация
ISBN 9786197625318
Тегло 0.4000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 240
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сянката на тъмния кристал
Вашият рейтинг