Количка

Синовете на Джо

От: Луиза Мей Олкът

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ590
16,90 лв.

Трогателният финал на класическата семейна сага за малки и големи и последна среща с любимите герои от „Малки жени“ – сестрите Марч и техните съпрузи.

 

Трогателният финал на класическата семейна сага за малки и големи и последна среща с любимите герои от „Малки жени“ – сестрите Марч и техните съпрузи.

Десет години след края на „Малки мъже“ нежното перо на американската писателка Луиза Мей Олкът отново ни отвежда в имението „Пламфийлд“, което някогашната мечтателка Джо и съпругът ѝ професор Баер са превърнали в необикновено училище и убежище за дузина момчета, останали без родители и подкрепа.

Днес синовете на Джо са пораснали и поели по пътя си, но все още носят в душите си ценностите и заръките на жената, която е отворила дома и сърцето си за тях. Нат е обещаващ музикант, Емил обикаля света като моряк, а Дан, гонен от фуриите в сърцето си, ще преживее падение и изкупление.

В дни на трудности, житейски бури и крушения, те знаят, че в „Пламфийлд“ ги очаква дом – спокоен пристан и прегръдка, способна да излекува всяка рана.

Вечните класики на Луиза Мей Олкът – „Малки жени“ и продълженията „Добри съпруги“ и „Малки мъже“ – са книги, в които всяко поколение читатели открива непреходни ценности като споделената семейна обич, верността към приятелите и силата да следваш сърцето си!

 

Повече информация
ISBN 9789542839590
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 384
Дата на издаване 2022 г.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Синовете на Джо
Вашият рейтинг