Количка 0
0,00 лв.

Синът на вещицата

От: Кели Барнхил

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ОРБ1192
16,90 лв.
​История, изпълнена с много обрати, магия и сила на духа! 
​Когато Нед и неговият близнак Там падат от сала си в бушуваща омагьосана река, оцелява само Нед. Хората от селото са убедени, че е оживяло грешното дете. Затова и Нед израства като слабо и непохватно момче, което рядко напуска безопасните очертания на семейния дом и градина. Но един ден се появява Кралят на разбойниците, за да открадне пазената от майка му магия. Именно на момчето се налага да я брани и той я призовава, за да защити семейството и съселяните си.

Междувременно в друго кралство отвъд страшната за селото на Нед гора живее Аня – находчивата и практична дъщеря на Краля на разбойниците. Тя не може да забрави предсмъртните думи на майка си: „Грешното момче ще те спаси и ти ще спасиш него“. Но когато пътищата на Аня и Нед се пресичат, дали двамата ще изградят помежду си достатъчно доверие, за да прекосят страховитата гора и да спрат войната, която се кани да избухне?

***

С майсторското си перо Кели Барнхил се осланя на класическите приказни елементи – говорещи скали, приятел вълк и разглезен млад крал, – за да ги преплете във фино изваян разказ, който разглежда доброто и злото, любовта и омразата, магията и силата на приятелството.
Повече информация
ISBN 9786191711192
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Orange books
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 368
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Синът на вещицата
Вашият рейтинг