Количка
Вход

Симфония на времето

От: Алваро Арбина

Предстоящо
SKU
СИХ178
Раздел: Предстоящи
Специална цена 17,91 лв. Редовна цена 19,90 лв.

1,99 лв. 10 %


Очаквайте на 3 ноември!


Магическото въображение на испанския майстор на словото

Казват, че времето няма форма. Децата рисуват часовници, когато искат да си го представят. Рисуват стрелки, неподозиращи дяволския натиск, на който са подложени навеки като малки дъщери на Сизиф. Може би времето се ражда без форма и затова я придобива в телата на нещата – и в живите, и в мъртвите.
Раздел: Предстоящи
„Симфонията на времето“ съчетава по неповторим начин любовна драма, фамилна сага, историческа интрига – героите на Алваро Арбина кръстосват между столиците на света в началото на XX век – Лондон, Мадрид, Париж и Виена, а действието се пресяга и до африканските джунгли и бреговете на Куба. Всички жадуват да научат какво ги очаква в бъдещето – но преди това трябва да се изправят срещу призраците на миналото.

... И да, времето отново беше там, вечният главен герой, който забулваше миналото в мъгла и отдалечаваше чувствата, докато ги превърнеше в слабо ехо на онова, което някога са били. Времето, което моделираше паметта, както грънчарят вае глината – изкривяваше я, скъсяваше я и я разтегляше според прищевките си.
Раздел: Предстоящи
Повече информация
ISBN 9789542833178
Тегло 0.7000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 560
Дата на издаване 3.11.2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Симфония на времето
Вашият рейтинг