Количка 0
0,00 лв.

Силата на кучето

От: Томас Савидж

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛБР004
17,90 лв.
​Брутално омагьосващ роман, посветен на студения див Запад!

Разположен сред широките пространства на Американския Запад, „Силата на кучето“ е зашеметяваща история за домашно насилие, брутална мъжественост и вълнуващо предизвикателство от един от най-мощните и отличителни гласове в американската литература.

Романът на Томас Савидж е още един преоткрит класически литературен шедьовър!
​На Фил и Джордж, двама братя, издънки на богат аристократичен род, е поверено да управляват най-голямото  ранчо в щат Монтана с хиляди глави добитък. Двамата са пълна противоположност един на друг: Фил е неустоимо харизматичен, преднамерено груб и недодялан, стряскащо умен и циничен, следвал е в Йейл, за да се върне в дълбоката провинция и да подвиква на кравите на латински, а Джордж е тих и скромен, безупречно облечен и възпитан. Един прекрасен ден Джордж се жени за вдовицата Роуз и я води заедно със сина ѝ в ранчото. Фил го посреща като предателство и обявява война на Роуз.
Ясно е, че красотата няма да спаси света, но има ли победител в тази жестока битка, в този сблъсък на човешките страсти?Има ли лек за отчуждението, за самотата, която терзае по един или друг начин всички в тази трагична история?Отговорът невинаги е еднозначен.

***

Романът на Томас Савидж е още един преоткрит класически литературен шедьовър, който по въздействие може да се мери със „Стоунър“ на Джон Уилямс, вече е екранизиран от Джейн Кампиън, носителка на „Оскар“ и първата жена режисьор, получила „Златна палма“ в Кан. Главните роли във филма се изпълняват от Бенедикт Къмбърбач, Кирстен Дънст и Джеси Плем

Повече информация
ISBN 9786197670004
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Лабиринт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Силата на кучето
Вашият рейтинг