Количка 0
0,00 лв.

Ще видиш ти, като родиш!

От: Неда Малчева

Най-щурият наръчник за бъдещи (и настоящи) майки!

От началото в тоалетната до третия триместър. От червения конец до майчинските групи и госпожа Мерудия на площадката. Неда Малчева описва онези етапи на бременността и първите месеци от майчинството, за които ви предупреждават всички: "Ще видиш ти, като родиш!". Нямате идея за какво ви говори? Четете! И гледайте!

Най-щурият наръчник за бъдещи (и настоящи) майки!

Неподражаемите рисунки и свежият хумор на Неда Малчева разказват истините за бременността и първите месеци от раждането в книга, която прилича на комикс и се усеща като разговор с приятелка! "Ще видиш ти, като родиш" забавлява, насърчава, образова, успокоява и води до озаптяване на Петрунии и невъздържан смях.

От началото в тоалетната до третия триместър. От червения конец до майчинските групи и госпожа Мерудия на площадката. Неда Малчева описва онези етапи на бременността и първите месеци от майчинството, за които ви предупреждават всички: "Ще видиш ти, като родиш!". Нямате идея за какво ви говори? Четете! И гледайте!

Поднесени с много хумор и още повече цвят, истините в тази книга са подкрепени от кварталната статистика, от Сандровския институт по комуникации и най-вече от личния опит на авторката с три бременности, изживени, избудувани и изтипосани за всеобщо забавление и просветление в поредицата "Ежедневието на една (луда) майка" и в личния ѝ блог "nedaArtworks".

Неда Малчева е завършила Националното училище по изкуства в Русе. Занимава се с рисуване от близо две десетилетия и през последните години създава стотици карикатури, описващи майчинството, в личния си фейсбук блог "nedaArtworks". Автор е на илюстрациите към книгите на Калоян Явашев - "Дневникът на един татко звероукротител" и "Апокалипсис сега с деца". "Ще видиш ти, като родиш!" е първата ѝ книга, която според нея не е достатъчна, за да опише целия този кръговрат, наречен майчинство.

Повече информация
ISBN 9786191518036
Тегло 0.200000
Цветност цветна
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 16х23
Брой страници 72
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ще видиш ти, като родиш!
Вашият рейтинг