Количка 0
0,00 лв.

Шах и мат

От: Али Хейзълууд

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СФТ651
22,00 лв.

В изключителния си тийн дебют бестселър авторката на New York Times Али Хейзълууд създава история, изтъкана от интелект, хумор и неочаквани обрати, достойни за партия шах от най-високо ниво.

Малори Грийнлийф е приключила с шаха. След като преди четири години любимият спорт води до катастрофа в семейството й, днес единствените ходове, които Малори прави, са в реалността - предвижва се по черните полета между грижите за болната си майка, споровете с двете си по-малки сестри и работата в автосервиза, която гарантира оцеляването им. Докато приятелката й не я убеждава да се включи в един последен турнир по шах. За всеобщо изумление никому неизвестната госпожица Грийнлийф побеждава Нолан Сойер - всеизвестния Цареубиец, любимото лошо момче в света на шаха и настоящ световен шампион.

Загубата на Нолан шокира всички, но още по-странно е желанието му отново да се изправи срещу Малори. Що за гамбит играе той? Най-умното решение за Малори би било да се откаже, но победата й отваря вратите към неочакван източник на приходи, от които отчаяно се нуждае… Може да приеме шаха просто като работа, самоубеждава се тя, и не е нужно семейството й да знае. Но докато се изкачва в ранглистата, Малори постепенно разбира, че играта не е само на дъската, че няма как да се скрие от светлината на прожекторите, а конкуренцията може да е жестока. И нечовешки привлекателна…

Остроумен, забавен и неустоимо романтичен - новият роман от авторката на "Хипотеза за любов" е задължителен за всички почитатели на рокадите и книгите! Али Хейзълууд изправя своите герои един срещу друг от двете страни на дъската, за да докаже, че макар понякога животът да прилича на партия шах, победата не е в това да матираш любовта, а да тръгнеш ръка за ръка.

В изключителния си тийн дебют бестселър авторката на New York Times Али Хейзълууд създава история, изтъкана от интелект, хумор и неочаквани обрати, достойни за партия шах от най-високо ниво.

Повече информация
ISBN 9786191519651
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Яна Парашикова
Брой страници 368
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Шах и мат
Вашият рейтинг