Количка
Вход

Север

От: Скот Юрек

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВКН697
21,00 лв.

След като повече от две десетилетия Скот Юрек се състезава, тренира, изнася речи и пътува из цял свят за срещи с феновете си, той започва да усеща нуждата да открие нещо ново.

След като повече от две десетилетия Скот Юрек се състезава, тренира, изнася речи и пътува из цял свят за срещи с феновете си, той започва да усеща нуждата да открие нещо ново. Той се впуска в едно невиждано предизвикателство, което ще го доведе до неизменно израстване като личност и като спортист – поставянето на нов рекорд за време по Пътеката на Апалачите. Когато тръгва през пролетта на 2015 г., Юрек очаква тежък терен, сурово време и неизбежни травми. Ще трябва да изминава по 80 километра на ден, всеки ден, за почти седем седмици. Той знае, че ще достигне пределите си, че удобството и почивката ще са рядкост, но не може да си представи физическата и емоционалната цена, които пътешествието ще изиска да плати, нито пък наградите, които ще му предостави. 

Този изумителен разказ за неумолимия дух и преобразяването на личността в името на една цел, ще вдъхнови и мотивира не само бегачите, но и всеки, който е готов да преследва мечтите си.

„Ако главната цел е да завърша пътеката за рекордно време, моята лична цел е да вдъхновя и други да опознаят природата и своите лични житейски стремежи.“ 

- Скот Юрек

***

„Когато Скот Юрек се отправи към Пътеката на Апалачите, за да създаде своя шедьовър, никой не знаеше дали ще се върне отново. Той е най-великият ултраатлет на Америка, бегач, чийто ум и изключителна енергия години наред му носеха невероятни завоевания. Но сега Юрек се впусна в един свят, по-опасен и от Долината на смъртта, по-тежък от мексиканските каньони и почти толкова откачен, колкото онзи път, когато преследваше дива мечка. Историята му как се потапя в дивата пустош в преследване на една мечта е едновременно трогателна и пленителна.“ 

- Кристофър Макдугъл, автор на „Родени да тичат“ и „Родени герои“ 

Повече информация
ISBN 9786197300697
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Север
Вашият рейтинг