Количка 0
0,00 лв.

Сборник по математика за 4. клас - първа част (Коала Прес)

От: Нина Иванова, Лилия Дилкина, Константин Бекриев

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
КОПУП4191
Раздел: 4-ти клас
12,60 лв.

Сборникът съдържа всички теми от учебната програма по математика за 4. клас, влязла в сила от учебната 2019/2020 година.

Раздел: 4-ти клас

Сборникът съдържа всички теми от учебната програма по математика за 4. клас, влязла в сила от учебната 2019/2020 година.

Всяка подтема включва три рубрики - ЗНАМ, МОГА и МОГА ПОВЕЧЕ.

Рубриката ЗНАМ обхваща основния обем от знания, които трябва да владеят учениците, преди да започнат самостоятелна работа по задачите в темата. Степента на трудност на задачите, включени в рубриката МОГА, не надвишава нормите за резултатите от обучението по математика, предвидени в Държавните образователни стандарти. Към децата с изявени възможности и интереси в областта на математиката е ориентирана рубриката МОГА ПОВЕЧЕ. Те са подходящи и за групова работа в часове за допълнителна подготовка на по-високо ниво.

В края на всяка тема са предложени две примерни контролни работи - ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА и ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА ПОВЕЧЕ, съответно с нормална и по-висока степен на трудност, и ТЕСТ. Структурните особености на предложените в сборника тестове са сходни с тези на модела за Национално външно оценяване по математика след 4. клас, предложен от МОН, но обемът е съобразен с времетраенето на един учебен час.

Рубриката МОГА и контролните работи (ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА и ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА ПОВЕЧЕ) са оформени като работни листове.

След някои от темите ще откриете и практическа задача - ПРИЛОЖЕНИЕ. Най-често то има занимателен характер и предоставя възможност за развиване на технически и чертожни умения.



Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9786197536065
Цветност черно/бяла
Издател Коала Прес
Корица мека
Брой страници 144
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сборник по математика за 4. клас - първа част (Коала Прес)
Вашият рейтинг