Количка 0
0,00 лв.

Самостоятелното дете, или как да стана "мързелива майка"

От: Анна Бикова

Отглеждането и възпитанието на едно дете не е лесна работа. Тази толкова полезна книга ни кара да погледнем критично на собствените си свръхочаквания и свръхзагриженост, да възпитаваме децата си с по-голяма лекота, с повече радост и весела изобретателност. Похватите на „мързеливата майка“ ще ни приближат към целта - да направим децата си самостоятелни, инициативни и отговорни!
Мили майки (а защо не и татковци!), ако си мислите, че след прочитането на тази книга ще можете по цял ден да гледате телевизия и да бъбрите по телефона, грешите. Отглеждането и възпитанието на едно дете не е лесна работа. И все пак, ако възприемете модела на авторката, наистина ще ви остава повече лично време, а малкото ви слънчице ще расте по-самостоятелно и по-уверено в себе си. Любопитните наблюдения и практичните съвети на майката на две момчета Анна Бикова – психолог, педагог и популярен блогър, наистина помагат при множество кошмарни за всеки родител ситуации. Помагат ни да погледнем критично на собствените си свръхочаквания и свръхзагриженост, да възпитаваме децата си с по-голяма лекота, с повече радост и весела изобретателност. 

От тази книга ще разберете: 

* Как да научим детето да заспива в креватчето си, да си подрежда играчките и да се облича само.
* Кога трябва да помогнем на детето и кога ще е по-добре да се въздържим.
* Как да изключим „майката перфекционистка” в себе си и да включим „мързеливата майка”.
*Защо свръхопеката е опасна и как да я избегнем.
* И още много неща.

Защото Анна Бикова е убедена, че похватите на „мързеливата майка“ ще ни приближат към целта – да направим децата си самостоятелни, инициативни и отговорни.
Повече информация
ISBN дубл.ККВ31
Тегло 0.300000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Самостоятелното дете, или как да стана "мързелива майка"
Вашият рейтинг