Количка

Само да вметна

От: Уди Алън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЛИКР066
Специална цена 22,50 лв. Редовна цена 25,00 лв.

2,50 лв. 10 %

Откровената и единствена автобиография на един от най-великите творци на нашето време!

 „Само да вметна“ е дългоочакваната изповед на Уди Алън, в която легендарният режисьор, комик, актьор и писател прави равносметка на живота си.

Демони и грешки, успехи и признания, любови и омерзения – в тази книга той не е пощадил нито себе си, нито своите близки.
„Само да вметна“ е дългоочакваната изповед на Уди Алън, в която легендарният режисьор, комик, актьор и писател прави равносметка на живота си. От детството си в Бруклин през 40-те години, когато мами на карти за пари и бяга от училище, за да ходи на кино, до първите си романтични трепети и ранни бракове; от писането за телевизионни предавания до създаването на шедьоврите „Ани Хол“, „Манхатън“, „Полунощ в Париж“ и „Въртележка“ – за всичко това Уди Алън разказва в забавния си и неподражаем стил.

„Само да вметна“ е ретроспектива на шейсетгодишната му кариера, в която се заплитат имената на много от най-големите звезди на съвременното кино: Даян Кийтън, Скарлет Йохансон, Майкъл Кейн, Ема Стоун, Кейт Бланшет, Кейт Уинслет и други.

Но книгата осветлява и личния живот на режисьора, който през последните десетилетия е обект на всякакви спекулации. За първи път Алън разкрива подробности от добре пазения и затворен семеен живот със съпругата си Сун-И и представя своята истина за него. Описва детайлно и турбулентната връзка с бившата си партньорка Миа Фароу и публичния скандал, развихрил се между двамата и осиновената им дъщеря Дилън в началото на 90-те.

Демони и грешки, успехи и признания, любови и омерзения – на тези страници Уди Алън не е пощадил нито себе си, нито своите близки.
Повече информация
ISBN 9786197625066
Тегло 0.7500
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица твърда
Брой страници 359
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Само да вметна
Вашият рейтинг