Количка 0
0,00 лв.

С обич, Памела - твърда корица

От: Памела Андерсън

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРБ198
32,00 лв.

Да живееш и мечтаеш, е дяволски танц.
Мечтите ми често се сбъдват – проклятие и благословия.

В тази честна, многопластова и незабравима книга, която смесва изпепеляваща проза с откъси от оригинална поезия, Памела Андерсън разчупва формата на мемоарите на знаменитостите. Подхранвана от любовта към изкуството и водена от предаността към децата си и каузите, които я вълнуват, тя разкрива свободния си дух и същността си на силна, креативна и уверена жена. „Разсъблича“ душата си пред читателите, позволявайки им да се докосната до най-личните ѝ моменти. Книгата е написана от самата нея и е болезнена изповед – хапка, която е трудно да се преглътне. Разкрива шокиращи детайли за живота ѝ, които повдигат нови въпроси. Показва грозната страна на славата, разказвайки истински истории за пътя на едно „обикновено“ момиче, забелязано на трибуните на футболен мач и изстреляно в света на Playboy, превръщайки го в емблема на холивудския блясък и сексапил.

Какво се случва, когато изгубиш контрол върху собствения си живот? Когато образът, който са създали медиите за теб, не е това, което си в действителност? А когато е абсолютна измислица? Памела Андерсън открито разказва за трудното си детство, неуспешните си браковете и дори за моментите, в които е била жертва на агресия. Умело превръща случилото се в сила и мотивация не само да промени посоката на живота си, но и да създаде възможности, чрез които своя принос на света, използвайки славата си, за да даде гласност на различни каузи. Тази книга не само ще ви позволи да опознаете жената отвъд образа от страниците на най-популярното еротично списание и от емблематичния американски сериал „Спасители на плажа“, а и ще ви остави безмълвни.

Дръзка, неподправена, изключително емоционална, но най-вече искрена мечтателка, Памела Андерсън е вдъхновяващ пример за силата на желанията и борбеността, които ни отвеждат отвъд това, което сме смятали за възможно.

***

Памела Андерсън е канадско-американска актриса, активист, лице на Playboy и секс символ. Израснала на остров Ванкувър, дъщеря на млади и диви родители, детството на Памела Андерсън не е било лесно. Забелязана на футболен мач, за няколко месеца тя попада на корицата на Playboy, плажовете на Малибу, снимачните площадки на филми и токшоута, обятията на рок звезди, а дори и в имението Playboy. Когато нейната звезда изгрява, тя се оказва храна на таблоидите, в разгара на една ера, когато тактиката на папараците е насочена към улавяне на най-интимните и понякога най-слабите моменти на знаменитостите. Това е моментът, когато Памела Андерсън губи контрол над собствения си разказ, наранена от медиите и уплашена от възприятието на обществото за това коя е тя.

 

Чрез фондацията „Памела Андерсън“ тя подкрепя каузи, близки до сърцето ѝ, включително почистване на океаните, опазване на дъждовните гори и защита на уязвими хора и животни. Но преди всичко друго, тя е майка на Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий, което е и най-големият източник на гордост.

Повече информация
ISBN 9786197733198
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Пробук
Корица твърда
Размери 14х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:С обич, Памела - твърда корица
Вашият рейтинг