Количка 0
0,00 лв.

Съдбовен път

От: Кристин Хана

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБССХР02
15,90 лв.

Животът се свежда до поредица от избори. Да се вкопчиш в миналото.

Животът се свежда до поредица от избори.

Да се вкопчиш в миналото…

Да го пуснеш…

Да забравиш…

Да простиш…

По кой път ще поемете?

Джуд Фарадей е щастлива съпруга и майка, изцяло отдадена на децата си. Близнаците ѝ Мия и Зак са умни и щастливи тийнейджъри. Когато съученичката им Лекси Бейл, израснала в приемни семейства, влиза в живота на семейство Фарадей, Джуд е онази, която ѝ оказва най-голяма подкрепа. Лекси бързо се превръща в най-добрата приятелка на Мия, а Зак се влюбва в нея и тримата стават неразделни. Но последната година от гимназията донася неочаквано нещастие, когато една нощ най-големите кошмари на Джуд се превръщат в реалност: станал е пътен инцидент. В един миг нейният идиличен живот е разтърсен из основи. Джуд иска някой да понесе наказание за случилото се, а по всичко изглежда, че вината е на осемнайсетгодишната Лекси Бейл.

Лекси губи всичко, което има значение за нея – момчето, което обича, мястото си в семейството, най-добрата си приятелка.

Няколко години по-късно тя се завръща, а сърцето ѝ все още таи чувства към Зак. Изтърпяла наложеното ѝ наказание и по-мъдра от преди, тя иска справедливост. И тогава Джуд ще трябва да се изправи пред жената, в която Лекси се е превърнала…

Повече информация
ISBN 9786191573196
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 428
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Съдбовен път
Вашият рейтинг