Количка

Събуждане на лечебната енергия чрез Дао

От: Мантак Чиа

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ШМБ0165
14,00 лв.
Мастър Мантак Чиа е създател на системата за Универсално Дао и основател на Център за Универсално Дао и Градината на дао за лечение и обучение, разположена в красива местност в Тайланд. 
Мастър Мантак Чиа е създател на системата за Универсално Дао и основател на Център за Универсално Дао и Градината на дао за лечение и обучение, разположена в красива местност в Тайланд. От малък изучава даоисткия подход към живота, за да овладее тънкостите на това познание. Усвоява множество дисциплини. Учителят му от Сингапур го въвежда в тайните на кундалини, даоистката йога и Будистката длан. При мастър Чен Яолун усвоява тайбокс, кунгфу и метода за вътрешната сила на монасите от Шаолин. Научава и строго пазената тайна за функционирането на органите и жлезите, упражнение, наречено Ней-гун на костния мозък, както и умението да изчиства блокажите от енергийния поток в тялото. Днес мастър Чиа лекува, обучава, преподава и подготвя инструктори в своя център в Тайланд. През 2002 г. в Градината на дао за първи път провежда практиките по безсмъртно дао по метода на тъмнината. Своите знания той поднася и в книги, за да могат да достигнат до хората от целия свят.

В Събуждане на Лечебната енергия чрез ДАО ще научим:
- Как да събудим нашата жизнена сила;
- Как да отворим централния енергиен канал в тялото;
- Как да съхраним нашата енергия, за да може животът ни да се изпълни с повече здраве, хармония и успех;
- Как можем да пречистим вътрешните органи, за да се предпазим и излекуваме от болести като астма, ревматизъм, артрит, безсъние, постоянен стрес, хронично главоболие,чести настинки, проблеми с черния дроб и белите дробове.

Мантак Чиа дава в ръцете ни едно ясно, достъпно и написано на разбираем език ръководство, събрало цялата мъдрост и сила на древното даоистко знание - вечно, безначално и неназовимо!
Повече информация
ISBN 9789547140165
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Шамбала Консулт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 256
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Събуждане на лечебната енергия чрез Дао
Вашият рейтинг