Количка 0
0,00 лв.

Събудете великана в себе си

От: Антъни Робинс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КП562
23,00 лв.

Поемете контрол върху менталната, емоционалната и физическата си съдба

След като тенисистът Андре Агаси прочита Събудете великана в себе си на Антъни Робинс, възкликва: Невероятното разбиране на Тони за света, хората и човешката природа го прави най-добрия треньор. Той знае какво е необходимо, за да накара хората да се откроят... и да спечелят!

Естествено продължение на бестселъра Неограничена власт, в новото вдъхновение, което поднася на читателите, Робинс настойчиво пита:

Отговаряте ли за живота си, или позволявате на някого или на нещо да държи юздите?

И още по-настойчиво и убедено призовава:

Спрете да се движите като свободни електрони! Поемете незабавен контрол върху своята психическа, емоционална, физическа и финансова съдба! Събудете се и извадете уникалните си качества на светло!

Безспорният майстор, овладял магията на властта над ума и превърнал се в един от водещите в света експерти в науката за върховите постижения, Антъни Робинс за пореден път зарежда със заразителен ентусиазъм и страстно, красноречиво и умело ни повежда по пътя към необятните дълбини на човешките възможности. Разбирането му за дремещия могъщ потенциал на необикновените вътрешни ресурси, заложени у всеки един от нас, извежда убеждението му за величие и неповторимост до наука за личните постижения.

Да! Можем да направим, да имаме, да постигнем и да създадем всичко, което поискаме!

И ни поднася на готово, стъпка по стъпка, най-ефективните стратегии и техники за овладяване на мислите, емоциите, тялото – живота ни, за да се превърнем във високоефективни хора. Преподава ни пространно, търпеливо и разбираемо фундаменталните уроци на самоусъвършенстването, които ще ни позволят да открием истинската си цел, да поемем кормилото на живота си и да впрегнем силите, оформящи съдбата ни.

Но най-ценното, което ни завещава Антъни Робинс със Събудете великана в себе си, е издигането до върховни висоти на прозрението, че истинският успех се корени в култивирането на трайни ценности, отвеждащи до разбирането, състраданието и всеотдайността към ближния: Само онези, които познават силата на искрения и безкористен принос, могат да преживеят най-съкровената радост в живота: чувството на истинско удовлетворение.

***

„Тони Робинс промени живота ми на 100% – професионално, лично, здравословно. На 29 години, въоръжена с философията и стратегиитена Тони, вече управлявах английския клон на най-голямата компания за организиране на семинари в света. Сега ръководя собствения си бизнес. Ако искате Вие да управлявате живота си, вместо животът да управлява Вас – това е човекът, това е книгата.Променете живота си днес!“

- Тотка Спасова, директор на KAIZEN INT

Повече информация
ISBN 9789544748562
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Брой страници 720
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Събудете великана в себе си
Вашият рейтинг