Количка 0
0,00 лв.

Розов изгрев след дъждовна нощ

От: Изабел

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
РБН624
16,90 лв.
​"Розов изгрев след дъждовна нощ" е вторият художествен роман от Изабел Овчарова. В него тя ни потапя в историята на младо момиче, чиято най-голяма мечта не е подкрепена от семейството ѝ. Една съдбовна нощ с много музика, разговори и помощ от приятел ѝ помагат да промени изцяло възприятията си и да види хубавата страна на живота.
"Розов изгрев след дъждовна нощ" е вторият художествен роман от Изабел Овчарова. В него тя ни потапя в историята на младо момиче, чиято най-голяма мечта не е подкрепена от семейството ѝ. Една съдбовна нощ с много музика, разговори и помощ от приятел ѝ помагат да промени изцяло възприятията си и да види хубавата страна на живота.

Изабел Овчарова е автор, влогър и откривател! Едва на 18 години, тя написва дебютната си книга "Щастливей", която печели "Детска Вазова награда за литература" за 2019 г., няколко месеца след издаването ѝ. Изи има над 270 000 последователи в социалните си мрежи, където те ежедневно се забавляват, учат и променят заедно с нея. Тя пренася тази магия и в книгите си, с които цели не само да накара хората да четат и да преоткрият любовта към тях, но и да се огледат в света около себе си, да го оценят и обикнат. Творчеството ѝ включва още художествения роман "Причината", книгата за самопомощ "Прочети, когато..." и опознавателните карти за игра "Ask & Answer / Попитай и отговори".
Повече информация
ISBN 9786192460624
Цветност цветна
Издател Робертино
Корица твърда
Размери 13х20
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Розов изгрев след дъждовна нощ
Вашият рейтинг