Количка 0
0,00 лв.

Розмарин за незабрава

От: Барбара Дейвис

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ПЯЛ577
23,00 лв.

Розмарин за незабрава“ е роман за приемането на собствените си дарове и за търсенето на собственото си място в света. Книга, която ще намери място в сърцата ви дълго след като прочетете последната страница.

Лизи Муун никога не е искала да притежава Лунната ферма. Преди осем години тя напуска градчето Салем Крийк и фермата, за която са се грижили девет поколения жени с магически способности, за да остави зад гърба си слуховете за особеното нас­ледство на семейството си. Благодарение на дарбата и таланта си е достигнала завидна позиция в прочута нюйоркска парфюмерийна компания, ала сега трябва да се върне в градчето и да се сблъска с миналото, което иска завинаги да забрави. Баба Алтия, обвинена за смъртта на две момичета, вече не е сред живите и е завещала Лунната ферма.

Единственото желание на Лизи е час по-скоро да продаде фермата и да се върне в Ню Йорк. До деня, в който намира Книгите на спомените, завещани от Алтия – книги, изпълнени с мъдрост и с вълшебство, с магически билки за всичко и за всички. А и в живота отново се появява Андрю Грейсън – талантлив архитект, който още от гимназията е влюбен в нея и е почти неин ангел пазител.

Преди завинаги да загърби миналото, Лизи трябва да изчисти петното от името на Алтия, само че някой в Салем Крийк не желае тя да се рови в старата история. Започват анонимни заплахи, на карта е заложен животът .

Ще остане ли празна нейната Книга на спомените? Та нали в една от тях се казва, че розмаринът пази от забрава?

Роман за приемането на собствените си дарове и за търсенето на собственото си място в света. Книга, която ще намери място в сърцата ви дълго след като прочетете последната страница.

 

Повече информация
ISBN 9789544094577
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Плеяда
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 392
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Розмарин за незабрава
Вашият рейтинг