Количка 0
0,00 лв.

Риск печели, риск губи

От: Джефри Арчър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББТ429
17,99 лв.

Уилям Уоруик е син на виден лондонски адвокат. 

Уилям Уоруик е син на виден лондонски адвокат. За ужас на баща си, кралски адвокат сър Джулиън Уоруик, той решава, че няма да стане юрист като него и като сестра си Грейс и ще влезе в лондонската полиция.

След университета Уилям започва кариерата, която ще оформи живота му: от ранните му години като патрулиращ полицай под зоркото око на неговия наставник Фред Йейтс, до първия му случай с големи залози като млад и зелен детектив в отдела за изкуства и антики на Скотланд Ярд. Докато разследва кражбата на безценна картина на Рембранд от музея „Фицмалън“, той се запознава с Бет Рейнсфорд, научна сътрудничка на галерията, и се влюбва безпаметно в нея, макар че Бет крие собствена тайна и е ужасена, че тя може да излезе наяве.

Тази нова поредица ни запознава с Уилям Уоруик, семеен човек и детектив, който през цялата си кариера ще се бори срещу могъщи престъпни врагове. Изпълнена с обрати, триумфи и трагедии, тази поредица ще покаже, че Уилям Уоруик е предопределен да стане едно от най-дълготрайните наследства на Джефри Арчър.

Повече информация
ISBN 9789546559739
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Брой страници 352
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Риск печели, риск губи
Вашият рейтинг