Количка
Вход

Римска тайна

От: Карън Суон

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИХР839
Специална цена 16,11 лв. Редовна цена 17,90 лв.

1,79 лв. 10 %

​Открийте истината за живота на момичето с най-невероятния късмет на света…
гатите американски фамилии. Родена в средата на XX век, тя е отгледана в безмерен разкош. На бляскавото парти за шестнайсетия си рожден ден Лейни открива и любовта и решава да се втурне веднага в истинския живот, който обещава всевъзможни наслади. Но дори и в света на супербогатите се крият жестокост и опасности. И тя ще преживее своя дял разочарования, преди след години лутания да открие мъжа, който ще ѝ даде единственото, което няма – благородническа титла и достъп до висшето италианско общество.

В настоящето Елена Дамяни е сред най-мистериозните богати жени във Вечния град. Обитава истински дворец, който е непристъпен за простосмъртни. Наивното момиче отдавна го няма – тя е сменила името си, а и животът ѝ е поднесъл поредица от горчиви дарове. И сега е решила да разкаже своята история, за да се противопостави на лъжите за нея, които пълнят жълтите вестници от десетилетия.

За тази цел наема жизнената Франческа, която живее своя la dolce vita по римските улици, развеждайки туристи и списвайки своя набиращ популярност блог. Възрастната принцеса  и младото момиче без синя кръв поемат на пътешествие из миналото, което ще промени из основи настоящето и за двете.

Защото в тунелите под двореца се крият смайващи тайни, които трябва да излязат наяве…
Повече информация
ISBN 9789542831839
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 440
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Римска тайна
Вашият рейтинг