Количка
Вход

Ретроградните планети

От: Хули Леонис

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
АПБ625
11,99 лв.

Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. 

Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Това е една лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но в техния затвор този, който ги държи затворени пак са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля и то по един здравословен начин.

Осъзнаването на уроците на ретроградните планети  в много важна предпоставка за щастие в живота на хората, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага по-добре да разберем хората около нас.  Познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.

Тази книга вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.

Повече информация
ISBN 9789542962625
Цветност черно/бяла
Издател Апостроф
Корица мека
Брой страници 248
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ретроградните планети
Вашият рейтинг