Количка 0
0,00 лв.

Реална магия

От: Дийн Радин

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ0922
17,99 лв.
​Книга, която ни кара да се замислим. Автор, който убедително доказва реалността и значението на магията. Същината на „Реална магия“ са множество научни експерименти в областта на пси-явленията, а на финала Радин обяснява защо магията ще играе ключова роля в бъдещото развитие на науката.
Чакайте малко, всички тези неща не са ли плод на въображението? На пожелателното мислене? Не и според Дийн Радин, който е работил по секретната американска програма за шпионаж посредством пси-способности, известна като „Старгейт“. Радин е посветил 40 години от живота си на провеждането на контролирани експерименти, които доказват, че мислите са материални, че можем да доловим от разстояние емоциите и намеренията на другите, че интуицията притежава далеч по-голяма сила, отколкото сме предполагали. Тези спящи в нас способности могат да направят живота ни несравнимо по-интересен и по-пълноценен.

Дийн Радин започва с кратка история на магията през вековете (макар че онова, което преди 2000 години предците ни са наричали магия, днес е научен факт) и преглед на научните доказателства за съществуването на магията, както и с няколко прости, но ефективни магични техники. Същината на „Реална магия“ са множество научни експерименти в областта на пси-явленията, а на финала Радин обяснява защо магията ще играе ключова роля в бъдещото развитие на науката.

Книга, която ни кара да се замислим. Автор, който убедително доказва реалността и значението на магията.

Проф. Брайън Джоузефсън, 
Нобелов лауреат по физика, Кеймбридж
Повече информация
ISBN 9786190300922
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 304
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Реална магия
Вашият рейтинг