Количка
Вход

Разкажи ми за Ботев - Tell me about Botev (двуезично издание)

От: Райчин Генов, Ивайло Кючуков

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
БИ05
Специална цена 9,81 лв. Редовна цена 10,90 лв.

1,09 лв. 10 %

Творбата е специално адаптирана и илюстрирана за най-малките от художника Николета Карайончева.

Специално адаптираната за деца книга „Разкажи ми за Ботев“ е вторият по рода си двуезичен сборник с кратки разкази след изключително успешния проект „Разкажи ми за Левски“.

Книгата се издава и разпространява от сдружение „Българска история“. Авторите Ивайло Кючуков и Райчин Генов отново залагат на увлекателни истории за живота и делото на един от големите български революционери. Творбата е специално адаптирана и илюстрирана за най-малките от художника Николета Карайончева.

Мисията на книжката е да скъси дистанцията между Ботев и детето, което за първи път се запознава с неговата биография и да помогне на подрастващите да обикнат един от най-големите герои на България. Разказите описват живота и борбата на поета, разказват за характера и силата му, за вярата и убежденията му, за силата на духа и мечтата за свобода.

„Искаме тази книга да допринесе за формирането на ценности като родолюбие, национална гордост и високо българско самосъзнание, които са от изключително значение за пълноценното развитие на подрастващите“, споделят авторите.

Повече информация
ISBN 9786199071120
Цветност цветна
Издател Българска история
Корица твърда
Брой страници 40
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Разкажи ми за Ботев - Tell me about Botev (двуезично издание)
Вашият рейтинг