Количка 0
0,00 лв.

Rainbow in the dark. Автобиография (Рони Джеймс Дио)

От: Рони Джеймс Дио, Уенди Дио, Мик Уол

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИА6780
18,00 лв.
Автобиографията на Рони Джеймс Дио е откровената изповед на един човек, постигнал мечтите си, открил любовта на живота си и призванието, което му е помогнало да вдъхновява поколения наред фенове по целия свят

​Личната история на легендата от Rainbow, Black Sabbath и Dio – Рони Джеймс Дио

Рони Джеймс Дио започва да пише своята автобиография малко преди смъртта си през 2010 г. Със задачата да редактират и оформят книгата след смъртта на музиканта се нагърбва неговият близък приятел и влиятелен музикален журналист Мик Уол, автор на бестселъри, посветени на Metallica, AC/DC, Боно и на самите Black Sabbath. Огромна помощ оказва и съпругата на Рони – Уенди Дио, която е автор на предговора и включва в книгата и свои спомени за някои от най-ключовите моменти в кариерата на музиканта.

Животът и вечната музиката на Мъжа от сребърната планина


***
След около четиресет секунди от колоните се стовари като светкавица във формата на вилица чудовищен риф. Никой друг китарист в историята на рока не може да измисли нещо подобно. Рифът беше тежък и изчистен, но светеше като фар. Преди песента да стигне до средата, преди дори Тони да успее да ме попита какво мисля, вече пишех изникналите в главата ми строфи:

В мъгливата сутрин, на ръба на времето, изгубихме изгряващото слънце, нашия последен знак...
- Рони Джеймс Дио за създаването на Children of the Sea

Рони Джеймс Дио, в когото се влюбих и за когото по-късно се омъжих, беше неудържима природна сила, за която нямаше невъзможни неща дори когато съдбата се обръщаше срещу него. Или, както бихте казали вие, особено когато съдбата се обръщаше срещу него.

Както сами ще се уверите, докато четете тази невероятна история, Рони беше роден боец. Само му кажете, че нещо не може да бъде направено, и щеше да премести земята и небето, за да ви докаже, че не е така.
- Уенди Дио
Повече информация
ISBN 9789542836780
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 16х23
Брой страници 260
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Rainbow in the dark. Автобиография (Рони Джеймс Дио)
Вашият рейтинг