Количка

Работни листове по математика за 8. клас (Анубис)

От: Т. Витанов, Г. Кожухарова, М. Кьосева, К. Узунова

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АОТ81730
Раздел: 8-ми клас
Специална цена 6,30 лв. Редовна цена 7,00 лв.

0,70 лв. 10 %

Работните листове по математика за 8. клас подпомагат обучението по предмета.

Раздел: 8-ми клас

Работните листове по математика за 8. клас подпомагат обучението по предмета. Задачите по всяка тема имат преди всичко тренировъчен характер и подпомагат учениците за усвоят изучавания материал трайно и с разбиране.

Предвидено е място за всяко решение. За геометричния материал е даден насочващ чертеж, а за алгебричния - схема, таблица или формула. Предложените модели за правилно изписване на решението дават възможност на учениците да усвоят практически методи за решаване на задачи и ги улесняват както при текущата им подготовка по предмета, така и за успешното им представяне на контролни работи и тестове.

При съответните теми са включени и текстови задачи, които развиват въображението и съобразителността на учениците и им показват всекидневната приложимост на математическите знания в различни житейски ситуации.

Работните листове могат да бъдат успешно използвани от всички ученици в 8. клас независимо от учебника, по който работят в училище.

Работните листове са перфорирани и могат да се отстраняват от книжното тяло и да послужат за комплектоване на ученическо портфолио.


Раздел: 8-ми клас
Повече информация
ISBN 9786192151454
Цветност черно/бяла
Издател Анубис
Корица мека
Брой страници 100
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Работни листове по математика за 8. клас (Анубис)
Вашият рейтинг