Количка

Ръководство по ангелска терапия

От: Дорийн Върчу

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
АРА187
13,00 лв.

Изпълнена със знания и съвети, тази книга е безценен помощник за всеки, който иска да получи достъп до Божествения свят на ангелите...

Дорийн Върчу провежда своите курсове по Ангелска терапия от 1997 г., помагайки на хиляди хора да усвоят уменията на духовното лечение и да се научат да правят психични тълкувания съвместно с ангелите и архангелите. В това ръководство тя е събрала методите, основните практики и упражненията, които тя преподава на своите ученици. Независимо дали вече сте лечител, или просто искате да усъвършенствате своите естествени духовни дарби, тази книга може да бъде ваш постоянен спътник и справочник, до който да се допитвате. От нея ще научите:

  • Кои ангели да призовавате в различни ситуации;

  • Как да правите ангелско тълкуване с помощта на карти;

  • Как да помагате на своите близки и приятели в трудни за тях моменти;

  • Основните методи за практиката на Ангелската терапия;

  • Съвети как да станете духовен лечител и учител.

Изпълнена със знания и съвети, тази книга е безценен помощник за всеки, който иска да получи достъп до Божествения свят на ангелите, за да открие истинско здраве, щастие и удовлетворение.

Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със сферите на ангелите, елементалите и Извисените учители. Д-р Върчу провежда семинари по целия свят и е чест гост на много телевизионни и радио предавания. Дорийн е авторка на много книги и гадателски карти, сред които „Лечение с ангели”, „Чудесата на Архангел Михаил” и „Ежедневни напътствия от вашите ангели”. За повече информация можете да посетите www.AngelTherapy.com.

Повече информация
ISBN 9789546263995
Цветност черно/бяла
Издател Аратрон
Корица мека
Брой страници 275
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ръководство по ангелска терапия
Вашият рейтинг