Количка 0
0,00 лв.

Пътеводителят на детските градини

От: Цвети Христанова, Катерина Ковачева

"Тръгването на детска градина е важен момент за всяко семейство. Това е емоционален период както за децата, така и за родителите, и обикновено е свързан с различни притеснения. Разбира се, преди да стигнете до големия ден, който маркира един толкова нов и различен етап в ежедневието ви, първо трябва детето ви да бъде прието. Затова в специален раздел сме синтезирали всички изисквания и етапи за едно успешно кандидатстване и постъпване на вашето дете в детска ясла или градина. Подготвили сме ви полезни съвети за емоционалната подготовка на децата за този нов етап и за по-плавната им адаптация. Предлагаме ви и 10 карти, с които може да започнете подготовката. Запознаваме ви подробно с рутината в яслата и градината, с правилата и с вашите права като родител. В нашият Пътеводител ще намерите отговорите на всички въпроси, които сте си задавали във връзка с първото навлизане на вашето дете в широкия свят. Всичко ще бъде наред!"

"Тръгването на детска градина е важен момент за всяко семейство. Това е емоционален период както за децата, така и за родителите, и обикновено е свързан с различни притеснения.

Разбира се, преди да стигнете до големия ден, който маркира един толкова нов и различен етап в ежедневието ви, първо трябва детето ви да бъде прието. Затова в специален раздел сме синтезирали всички изисквания и етапи за едно успешно кандидатстване и постъпване на вашето дете в детска ясла или градина. Подготвили сме ви полезни съвети за емоционалната подготовка на децата за този нов етап и за по-плавната им адаптация. Предлагаме ви и 10 карти, с които може да започнете подготовката. Запознаваме ви подробно с рутината в яслата и градината, с правилата и с вашите права като родител.

В нашият Пътеводител ще намерите отговорите на всички въпроси, които сте си задавали във връзка с първото навлизане на вашето дете в широкия свят.

Всичко ще бъде наред!"
- Цвети Христанова и Катерина Ковачева

Включени са 10 карти за изрязване, които се намират в края на книгата!

 

Повече информация
ISBN 9786192460860
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Робертино
Корица мека
Художник Галина Рушева
Размери 16х21
Брой страници 82
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътеводителят на детските градини
Вашият рейтинг