Количка 0
0,00 лв.

Провери знанията си! Помагало по География и икономика за 7. клас - Успешна подготовка за всички изпитни формати (Булвест 2000)

От: Елка Илиева, Даниел Христов

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП72141
8,90 лв.

Успешна подготовка за всички изпитни формати и Националното външно оценяване.

Задачите в помагалото са интересни и разнообразни. Подредени са в теми, които следват разделите в учебника. Всяка тема обхваща учебното съдържание на няколко урока, които са логически свързани. Всяка тема е условно разделена в две части - първата предлага интересни тренировъчни задачи, които подкрепят постигането на очакваните резултати по темата в учебната програма, а втората включва контролни тестови задачи от различен тип, чрез които може да се провери степента на овладяване на учебното съдържание.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

Успешна подготовка за всички изпитни формати и Националното външно оценяване.

Задачите в помагалото са интересни и разнообразни. Подредени са в теми, които следват разделите в учебника. Всяка тема обхваща учебното съдържание на няколко урока, които са логически свързани. Всяка тема е условно разделена в две части - първата предлага интересни тренировъчни задачи, които подкрепят постигането на очакваните резултати по темата в учебната програма, а втората включва контролни тестови задачи от различен тип, чрез които може да се провери степента на овладяване на учебното съдържание. Задачите са съобразени с изискванията на всички изпитни формати в 7. клас и успешно подпомагат подготовката на учениците.

Освен класическите типове задачи със затворен и отворен отговор има и задачи за решаване на казуси, отговор на географски въпрос, за разчитане и обработване на географска информация и още много други. Част от задачите са съобразени и с международната олимпиада по география, която акцентира на уменията на учениците да обработват географска информация.

Учебното помагало е създадено от учители с дългогодишен опит в системата на образованието и задачите са апробирани в практиката.

Учебното помагало е част от поредицата "Провери знанията си".

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789541816424
Тегло 0.400000
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Размери 20х26
Брой страници 120 + ключ с отговори
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Провери знанията си! Помагало по География и икономика за 7. клас - Успешна подготовка за всички изпитни формати (Булвест 2000)
Вашият рейтинг