Количка

Провери знанията си..! Помагало по български език за 7 клас (Булвест)

От: Ангел Петров, Мая Падешка, Мариана Балинова

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
БОУП7211
7,90 лв.
Помагалото е насочено към обобщаване и систематизиране на знанията по български език във вид удобен за различни начини на използване, съобразно форматите на изпитване.
Помагалото е насочено към обобщаване и систематизиране на знанията по български език във вид удобен за различни начини на използване, съобразно форматите на изпитване.
Дава възможност за проверка на овладяването на знанията и уменията на различните етапи на обучение – в началото на учебната година, след приключване на работа по отделните раздели на учебното съдържание, в края на учебната година.
Учителят може да ориентира корекционната работа на учениците през учебната година на основата на постигнатите резултати при всяка коркретна проверка.
Ученикът сам може да провери степента на овладяване на учебното съдържание през годината и да оценява постиженията си.

Цел:
Помагалото е предназначено за текуща подготовка и за подготовка за НВО по български език в 7. клас.

Водещи идеи:
- Изданието включва задачи и упражнения за текуща подготовка по БЕ в 7. клас, които по вид, формат и цели съответстват на типовете задачи от модела за външно оценяване в 7. клас.
- Помагалото допълва учебния комплект по БЕ за 7. клас с марката „Булвест 2000“ и осигурява допълнителни материали за подготовка и самоподготовка на учениците.
- Може да се използва вместо тетрадка за домашна работа.
- Предимство на изданието е, че може да бъде използвано успешно от всички ученици, независимо от варианта на учебник по български език за 7. клас, с който се работи в училище.
- Тестовите задачи са структурно обособени и позволяват да се проверят знанията и уменията по конкретна тема от учебното съдържание за 7. клас. Учителите може да ги използват за контрол и оценка. За удобство ключът с верните отговори е в отделно приложение, прикрепено към основното книжно тяло.
- Книгата може да се използва и самостоятелно от учениците, за да проверят в каква степен са овладели знанията и уменията по всяка от темите.
Повече информация
ISBN 9789541816448
Тегло 0.3000
Издател Булвест 2000
Брой страници 80
Дата на издаване 1970 г.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Провери знанията си..! Помагало по български език за 7 клас (Булвест)
Вашият рейтинг