Количка 0
0,00 лв.

Процесът

От: Роб Риндър

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА445
19,99 лв.

Едно убийство. Един невъзможен случай. Кой е виновен?

Полицай герой умира след отравяне и цялата страна е разтърсена. Кой би посегнал на живота му?!Доказателствата сочат, че виновен е бившият затворник Джими Найт. Той има зад гърба си множество излежани присъди за различни престъпления. Случаят изглежда на пръв поглед пределно ясен. Адам Грийн поема защитата му. Това е първият му случай и няма да е лесно да докаже невинността на клиента си, но скоро се оказва, че миналото на полицая е пълно с хора, които са искали да си разчистят сметките с него. Едно е сигурно – този съдебен процес ще постави на изпитание Адам и цялата съдебна система!

Едно убийство. Един невъзможен случай. Кой е виновен?

Полицай герой умира след отравяне и цялата страна е разтърсена. Кой би посегнал на живота му?!

Доказателствата сочат, че виновен е бившият затворник Джими Найт. Той има зад гърба си множество излежани присъди за различни престъпления. Случаят изглежда на пръв поглед пределно ясен.

Адам Грийн поема защитата му. Това е първият му случай и няма да е лесно да докаже невинността на клиента си, но скоро се оказва, че миналото на полицая е пълно с хора, които са искали да си разчистят сметките с него.

Едно е сигурно – този съдебен процес ще постави на изпитание Адам и цялата съдебна система!

***

"Изключително много се насладих на тази британска съдебна драма!" 
- Стив Кавана

***

Роб Риндър е най-известният британски криминален адвокат. Води съдебното риалити предаване "Съдия Риндър", както и "Присъдата на Роб Риндър", а отскоро е постоянен водещ на сутрешното предаване "Добро утро, Великобритания".

Повече информация
ISBN 9789543897445
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Художник Мира Минкова
Размери 13x20
Преводач Росица Тодорова
Брой страници 352
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Процесът
Вашият рейтинг