Количка

Програмата "Кръвна захар"

От: д-р Марк Хаймън

​Ултраздравословен 6-седмичен план за превенция на инсулиновата резистентност и на диабет тип 2
Инсулиновият дисбаланс е главната причина за проблемите с телесното тегло и диабета, както и за сърдечносъдовите болести, рака, деменцията и повечето от останалите заболявания. Може да сте болни от нещо, без да знаете. Милиони хора страдат от диабетно затлъстяване – широк спектър, който започва от лека инсулинова резистентност, минава през преддиабетно състояние и стига до напълно разгърнат диабет тип 2.

За щастие, диабетното затлъстяване е обратимо състояние и „Програмата Кръвна захар” представлява план, базиран на научни принципи, за възвръщане на баланса на инсулина и на кръвната захар в тялото ви.

д-р Марк Хаймън

Д-р Хаймън определя  седем стъпки в борбата с диабетното затлъстяване:да се храним с качествена хранада регулираме нивата на хормоните да намалим възпалениятада подобрим храносмиланетомаксимално да прочистим организма от токсинида подобрим енергийния метаболизъмда се справим със стреса и да успокоим съзнанието   И предлага шестседмичен план, който чрез:диагностични тестовесъвети за хранителни добавки и медикаментистратегии за понижаване на стресаменю с рецепти ще ни помогне:да установим и да се справим с причинителите на здравословните ни проблемии напълняването да предотвратим развитието на диабет тип 2 и на редица други заболяванияда отслабнемда  възстановим здравето сиД-р Марк Хаймън е практикуващ семеен лекар, директор на Кливландския център по функционална медицина, основател и медицински директор на центъра UltraWellness, председател на борда на директорите на Института по функционална медицина. Той е международно признат капацитет в областта си. Чест гост и коментатор по медицински теми е в много телевизионни канали и програми, включително в This Morning в CBS, CNN, The View, The Dr. Oz Show и др. Автор е на световните бестселъри „Ултраметаболизъм“, „Яж мазнини и отслабвай“ и „Истинската храна“.
Повече информация
ISBN 9789547714441
Цветност черно/бяла
Издател Кръгозор
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 429
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Програмата "Кръвна захар"
Вашият рейтинг